Mikael Janson 2005–2010

Ersättare i Göteborgs Kommunstyrelse

Vice ordförande
Göteborgs Spårvägar

Ersättare Göteborgs-
Regionens
Kommunalförbund

Ledamotskap:

Mikael M Janson: ...och så några fler bilder!

 

 

Nu får det vara nog med text!
- Vi vill ha bilder!

  

 


 

 

Varje sann kommunikatör och modern webbsnubbe/snubba gråter antagligen blod över dessa sidor. Vem orkar med att läsa allt detta?!!?
 

Tro på orden...


Tja, jag tillhör för egen del den märkliga grupp människor som ännu tror på demokratin och ordet. Demokrati är inte fart och fläkt och häftiga grejer, även om jag gärna drar igång en och annan frän debatt när andan och anden faller på. Demokrati handlar om dialog och att i vårt representativa demokratiska system lägga sitt förtroende hos någon annan att förvalta.


Antingen skickar jag fel signal vid första musklicken på min sida och då är det kört i alla fall, eller så räcker det med första sidan för att få en tillräckligt övergripande positiv bild. Eller så vill Du faktiskt veta mer om mig, vad jag gjort och vilka frågor jag driver/hur jag ser på saker och ting och då finns det här tillgängligt för alla. Fint va?!
 

...även om en bild säger en del ändå!


Men, okej! För alla er andra: Här är lite idolbilder också!

Bilderna till vänster går dock inte längre att klicka på för att gratis - vilket erbjudande annars! :) - ladda hem i högupplöst version för att kunna användas till skärmsläckare och publicering. De är helt enkelt inte är aktuella längre, som så mycket annat (även om idéerna förstås består:).

 

 

 

Kopia av hemsida med Mikael M Jansons aktiviteter, inspel och uppfattningar som Biträdande Kommunalråd (FP) i Göteborg 2005–2010.

FÖLJ MIN BLOGG I CYBERHAVET!

Göteborg

Fotograf: Per Hanstorp

Fotograf: Per Hanstorp

Mikaels kampanj 2006 i pdf-format...