Mikael Janson 2005–2010

Ersättare i Göteborgs Kommunstyrelse

Vice ordförande
Göteborgs Spårvägar

Ersättare Göteborgs-
Regionens
Kommunalförbund

Ledamotskap:

Mikael M Janson: Sagt och gjort av Mikael...

 

 

 

”Våra drömmars stad...”
 

Jag gör skillnad,
men vill mer!

  

 


 

 

Jag har genom åren lagt ett antal olika förslag och fortsätter naturligtvis göra så på olika sätt. Inspelen 2005-2010 finns i nyhetslistningen via flikarna till vänster.
 

Något har jag allt åstadkommit...

Av allt det jag lagt förslag om i olika sammanhang har jag också fått igenom en del, trots att den sittande majoriteten gärna avslår allt som kommer från "fel" håll. Nedan följer en listning på sådana exempel.

ÄLDREOMSORG

FUNKTIONSNEDSÄTTNING

INTEGRATION

SOCIAL OMSORG

SKOLA & UTBILDNING

ÖPPENHET & DEMOKRATI

STADSUTVECKLING

ORGANISATIONSUTVECKLING

...och mer har jag lyft fram...

Under länkarna till menyvalet "Mikael om det mesta..." finns uppradningar om sådant jag skrivit och föreslagit inom olika områden - så här långt :)! Frågor som jag fortsätter driva och fyller på med nya, för även om mycket är gjort, finns det mycket kvar att göra för ett ännu bättre Göteborg! Nedan följer ett litet axplock av några sådana förslag.
 

 

...och ännu mer vill jag!

Det kan Du läsa om på dessa sidor och varför inte i folkpartiet liberalernas budget för Göteborgs stad!? Innehållet i den såväl ligger som står jag tillfullo bakom!

Kopia av hemsida med Mikael M Jansons aktiviteter, inspel och uppfattningar som Biträdande Kommunalråd (FP) i Göteborg 2005–2010.

FÖLJ MIN BLOGG I CYBERHAVET!

Göteborg